top of page
  • Skribentens bildBillie

Augmented Reality (AR) och AI: En glimt av FramtidenHej framtidsentusiaster och teknikälskare! 🚀✨


Välkomna till vårt senaste inlägg där vi tar en titt in i framtiden med Augmented Reality (AR) och Artificiell Intelligens (AI). Vi på Biljon arbetar redan med dessa tekniker och är exalterade över att dela hur de kan forma vår värld. Låt oss ta på oss våra futuristiska glasögon och utforska!


Virtuell produktupplevelse

Tänk dig att prova kläder eller till och med en ny bil utan att lämna ditt vardagsrum. Med AR kan konsumenter få en virtuell produktupplevelse som är så realistisk att det känns som att produkten är framför dem. Föreställ dig att testa olika färger på en bil eller se hur en klänning passar, allt genom dina AR-glasögon eller smartphone. Det är AR, och vi ser redan nu hur flera företag börjar anpassa sig och sina produkter till att underlätta för kunderna att handla hos dem. Ett välkänt exempel IKEA där du kan se produkterna i VR-miljö och snart även i ditt egna vardagsrum.


Effektivisering av verksamheter

Ett annat svenskt företag som använder AR är klädföretaget H&M för att minska behovet av fysiska butiker. Genom att erbjuda virtuella provrum kan de nå fler kunder utan att behöva öppna nya butiker. Detta innebär inte bara kostnadsbesparingar utan också en mer hållbar affärsmodell. Föreställ dig en värld där shoppingcentra är digitala och kan besökas från var som helst i världen. det har även visat sig i olika marknadsundersökningar att folk är mycket mer benägna att handla kläder som de fått prova med AR-teknik än utan. Hela 83% större köpkraft spås hos kunderna med hjälp av AR-upplevelser.


Förbättrad kundupplevelse

AR och AI kan skapa en mer engagerande och interaktiv köpupplevelse. Genom att kombinera dessa tekniker kan företag erbjuda personliga rekommendationer och en shoppingupplevelse som är både rolig och informativ. Föreställ dig att gå in i en virtuell butik där AI-guiden vet exakt vad du gillar och kan visa dig produkter som matchar din stil. Du får din personliga shoppingassistent, slipper köer och uppvaktas som en VIP-kund, varje gång du kliver in i butiken..


På Biljon, där vi redan utvecklat både AR-butiker för möbler och kläder, har virtuella visningar av lyx-lägenheter, lyxklockor du kan prova på armen och få ditt hem stylad av inredningsproffs, är vi redo att leda vägen in i denna spännande framtid. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag eller organisation att implementera AR och AI-teknik för att öka just dina kunders eller invånares upplevelse av en fantastisk värld.


Hälsningar från framtiden,

Billie 🚀0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page